Migreren en retrofits van verouderde PLC sturingen

Heeft u oudere machines of procesinstallaties die mechanisch nog in goede staat verkeren, maar werken op een verouderde industriële sturing? Schakel dan ECJ Automation in voor een volledige retrofit of ombouw naar de modernste PLC sturingen.

Voor deze migraties of retrofits garanderen wij een totaalservice. Wij beschikken over ervaring in tal van  sectoren en disciplines. Om de stilstand van uw machines of proces installaties tot een minimum te beperken, bereiden wij de werken uitgebreid voor. In vele gevallen beperkt de stilstand van uw machines of proces installaties zich tot een weekend.
Als "early adopter" van het nieuwste Siemens TIA Portal systeem hebben wij al de nodige ervaring opgebouwd zodat we uw installatie al direct naar de nieuwste S7-1200 of S7-1500 sturingen kunnen ombouwen met bijhorende HMI of SCADA toepassing.

Waarom uw verouderde systemen migrereren?

  • Het automatisering systeem heeft een beperkte life cycle.
  • Gebruikte software en hardware onderdelen worden uitgefaseerd. Hierdoor zijn deze niet meer beschikbaar en worden ze moeilijker te vinden en duurder.
  • Kennis van oudere systemen verdwijnt gaandeweg.

Uiteindelijk zal dit alles leiden tot langere operationele stilstanden met verhoogde onderhoudskosten. ECJ Automation raadt daarom zijn klanten aan om op tijd te migreren naar de nieuwste systemen.